Накратко за нас

Началото ни започва някъде през 1996 г., когато погребалните услуги все още не са така познати, но с течение на годините, дейността се установи като естествено и неотложно звено, и съвсем смело може да се каже, че нашият пренос към историята на бранша, е записан във времето. Като синоним на качество и професионализъм, Погребална Агенция "Света София" се утвърди със своя дългогодишен опит и разпознаваем стил на работа.

В годините търсихме нови възможности за подобряване на предлаганите услуги, в зависимост от нуждите на религиозните погребални ритуали. Така разработихме специфично подредено обслужване, с което обгърнахме понятието погребална дейност.

Персоналното обслужване на всеки клиент, точна и ясна комуникация с него, са наша основна цел, а последователността в организацията и цялостната визия на тъжното събитие – наша политика. С тези си действия, ние посяхме и оправдахме доверието на нашите клиенти, потвърждение за което са многобройните препоръки, предавани от уста на уста.

Тук бихме искали да Ви припомним, че нашата дейност е преди всичко хуманна, отдадена в услуга на Вас – опечалените граждани, защото ние знаем, че скръбта е винаги голяма!

Вярваме, че, в моментите на безвъзвратна загуба, онова от което ще имате нужда, ще бъде силна духовна подкрепа от роднини и приятели, както и от нашата професионална упора.

 

Основни предпоставки за ефективността от нашата работа:

 
  • Бързата и своевременна помощ, оказана непосредствено след вашето позвъняване;
  • Нашия екип работи на територията на цяла София, независимо от това в кой район живеете;
  • Услугите на нашата фирма се ползват, както от живущите в гр. София, така и от жителите на София област;
  • Предлагания от нас специализиран транспорт, обхваща нуждите на цялата страна;
  • Ние не правим компромис в качеството на предлаганата от нас услуга, тъй като Вие нашите клиенти сте най-важният мотив, за да бъдем това което сме!

Акценти

  • Нашите задължения започват с административни задачи, но изискват 24-часова, трудово-интензивна работа, като в този диапазон от време, екипът ни се грижи за следното: документация и организация; печат на сръбни вести; транспортиране и подготовка на покойния (последен тоалет и макияж); подредба и аранжировка; цветя и изработка на траурни венци; уведомяване и покана на енорийски свещенник или ритуалчик; проверка на гробно място; приготовление на храна и напитки и др. Т.е., служителите ни изпълняват всички решения направени от семейството, като в същото време те са слушатели, съветници и поддържници, осигуряващи вашето спокойствие.
  • Наша отговорност е да посрещнем семейство и приятели, за да се споделят скъпоценни спомени и всички заедно да намерите надежда за утре! Погребението е последна голяма възможност, където ще изплуват общи спомени, могат да се преразкажат истории, както и да се окаже подкрепа. Това е моментът, в който се откъсваме от всичко светско и търсим духовни ресурси, като силно се надяваме да преборим неизбежното и да продължим напред!
  • Три са аспектите от жизненият цикъл на човека – раждане, сватба и неговата кончина. Погребението е голямо събитие, макар и тъжно, но чрез него бележим своя край. Тогава семейството, което човекът е създал, осмисля приоритетно всяка негова градивна, житейска стъпка и продължава традиции, като по този начин се създава родовата памет.
  • Погребението се характеризира със специфични подредени услуги, разработени с цел да се позовем на религиозните ни убеждения и ритуали, като се отдаде необходимата почит към починалите, отговарящи на нуждите на семейството.
  • В едно сме сигурни, обичта и привързаността ни към близките нам хора, е най-силното и водещо чувство в живота ни. Именно поради тази причина, всеки иска да направи най-доброто за тях, дори и в последният им час..!

Приоритети

Уважаеми граждани,

 

Смело мога да твърдя, че от създаването на Погребална Агенция "Света София", насочих усилия в изграждането и утвърждаването на едно ново отношение към траурните дейности. Успях да позиционирам високо ниво в цялостното обслужване. Сформирах екип от изключително добри професионалисти, с които работя от самото начало. Доказателство за всичко това са многобройните искрени благодарности от граждани, на които по различен начин сме успяли да помогнем, и сме се докоснали до мъката в сърцата им!

Именно тук бих искал да кажа, че човечността, състраданието и професионалата етика са приоритет за нас и съответно, разковничето към добре свършената работа. Всичко това ни прави по-добри човеци и ни мотивира да работим още по-качествено!

 


Десислав Байчев
Управител

"Всяка смърт е урок за нас оставащите. Тя е чудо, както е и чудото на раждането "како предахомся тлению". Тя е напомняне за нашата предстояща смърт и при съставянето на плановете за живота си, трябва да я имаме предвид".
отец Ал. Елчанинов