Препоръки при настъпила смърт

Когато се случи печалното събитие във вашия дом, независимо от часа на деня или нощта, Вие можете да се свържете с нас веднага, без да уведомявате вашия личен лекар - без условия, без чакане, без притеснения! Ние работим с лекари, които ще констатират смъртта и ще издадат Съобщение за смърт - Безплатно!

Когато смъртта настъпи в болница или хоспис (Дом за стари хора), и Вие сте уведомени чрез обаждане от съответното здравно заведение - отново можете да се обадите първо на нас. Ние ще гарантираме вашата сигурност в предстоящите административни действия!

Важно: Акт за смърт съставяме ние!

Извозване на починал човек на територията на гр. София – в рамките на 1 час от адрес!

Денонощно на телефон: 0888 768 448

 

Изберайки кремация, какво трябва да знаете?


  1. Лекаря констатирал настъпилата смърт, освен съобщение за смърт издава и талон за кремация.
  2. Кремацията на починалия се извършва в гр. София, в базата на София Крематориум, като същата е изцяло осъвременена, съобразена с най-новите технологии. Процесът на изгаряне е 100 % автоматизиран и кремацията е изцяло индивидуална. Агенцията извършва цялостната организация на кремацията.
  3. При нас Вие имате възможност да направите избор на урна, в която праха на кремирания ще бъще съхранена. Върху урната ще бъде поставена и табелка с трите имена на починалия, дата на раждане и дата на смърт.